Pieni loma pidetty, taas on virtaa.

Paljon toivottu vanhempien tutustuminen tuleviin Seminaarin koulun tiloihin järjestetään ma 20.2. klo 17-20. Olet erittäin tervetullut katsomaan tiloja ja keskustelemaan sekä opettajien että minun kanssani!

Käytännössä toimimme siten, että huoltajat voivat tulla haluamaansa aikaan klo 17-20 välillä, mutta tutustuminen päättyy klo 20 ja silloin toiminta päättyy. Eli jos haluatte kiertää rauhassa, kannattaa tulla ajoissa. Perusteellinen tutustuminen vie helposti puolitoista tuntia.

Henkilökuntamme on käytävillä ja auloissa oppaina. Huoltajat eivät siis kierrä oppaan johdolla, vaan omatoimisesti, mutta käytäväkohtainen tieto on saatavilla aina henkilökunnaltamme. Silloin pystymme jo kertomaan mikä luokka on missäkin koulun alkaessa ensi elokuussa. Näette siis lapsenne tulevan luokan huomioiden kuitenkin, että jotkut luokkatilat remontoidaan vasta kesällä.

Painotan, että tämä tilaisuus on aikuisille. Oppilaille meillä on erikseen suunniteltu tutustuminen hieman myöhemmin. Väkeä tulee todennäköisesti ilman lapsiakin yli 1000. Tulkaa tutustumaan lapsenne uuteen opinahjoon! Suunnittelemme tilaisuuden torstaina henkilökuntamme kanssa, joten lisätietoja tutustumispäivästä löydät torstai-iltapäivästä lukien sivuiltamme www.hameenlinna.fi/seminaarinkoulu (sivulta Miten voit vaikuttaa?)

Toki järjestämme syksyllä myös tilaisuuden kiertää koulun tiloissa ja tutustua myös uusiin, kesän aikana remontoituihin tiloihin.

--------

Toinen asia. Opettajien haku Seminaarin koulun virkoihin päättyi viime perjantaina. Hakijoita oli paljon. Olen siitä tosi mielissäni. Vetoa Seminaarin kouluun näköjään on. Se on loistava lähtökohta erittäin hyvien opettajien saamiseksi taloon. Hakijoita oli seuraavasti:

apulaisrehtori: 20
Luokanopettaja, valmistava: 25
Erityisopettaja (laaja-alainen): 18
Luokanope, määräaikainen: 73
Luokanope, vakituinen: 149

Kirjoitan hakuprosessista enemmän, kun saan sen käyntiin. Siitä tulee mittava, mielenkiintoinen prosessi.

Nähdään siis 20.2. Muistutan myös, että seuraava torstaitori on samalla viikolla, eli 23.2 klo 18 OKL:n vanhalla puolella, luokassa 422 (4. kerros). Siellä mm. esittelen uudet piirustukset muutostöiden osalta, luokkasijoitukset ja kerron muista, jo tapahtuneista asioista sekä tulevista.