Vappu on saatu pakettiin ja alkaa kevään loppusuora. Koulupäiviä on jäljellä 22 + päättäjäispäivä. Se on aika vähän.

Ennen vappua kuulin hyvän uutisen. Luokanopettaja Marleena Roos tulee meille töihin, eli hän jatkaa nykyisen 5a- luokkansa kanssa ensi syksynä. Hieno juttu!
Valitsimme myös uuden autismiopettajan virkaan alkaen 1.8. Hänen nimensä on Anna Kesäjärvi-Lehtinen. Tervetuloa Anna kehittämään autismiopetustamme entisestään!

Nyt on liikenneturvallisuuden parantamiseksi tehdyn suunnitelman mukaiset betoniporsaat sekä Härkätiellä että Brahenkadulla. Käykäähän ihastelemassa ja opettamassa lapsianne kadun ylityksessä. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että jos siinä on kaikki mitä kaupunki koulumatkan turvallisuuden parantamisen eteen tekee, niin ei tästä suuria kehuja taida kaupungille tulla. Toisaalta on hyvä, että betoniporsaat ovat siellä jo nyt, jotta lapset voivat alkaa turvallisen kadun ylityksen harjoittelemisen. Odotellaan kuitenkin maltillisesti  kesään, kuten viime jutussani kirjoitin. Silloin on luvattu liikenneturvallisuussuunnitelman päivitys.
Huomenna keskiviikkona aloitan lukujärjestysten teon. Kun ne saan valmiiksi, putoaa huomattavan kokoinen kivi sydämeltä… Tarkoitus on, että julkistan jokaisen luokan lukujärjestykset seuraavalla torstaitorilla 24.5.