Tämän viikon torstaina 22.3. piti olla torstaitori Ojoisten koululla. Sitä on pakko siirtää viikolla eteenpäin, harmi kyllä. Minulla tehtiin maanantaina pieni leikkausoperaatio sairaalassa ja nyt liikkuminen ei vielä onnistu. Olen siis sairaslomalla. Yltiöoptimistisesti ajattelin ennen leikkausta, että pystyn hoitamaan torstaitorin aikaisemmin ilmoitettuna ajankohtana, eli tulevana torstaina. Nyt leikkauksen jälkeen totuus on toisenlainen. Ei pysty. Siksi tämä ilmoitus tulee näin myöhään. Olen siitä pahoillani.
Valitettavasti siis on siirrettävä seuraavan torstaitorin ajankohtaa ensi viikon torstaille, 29.3. klo 18. Yksi tori on pidetty Normaalikoululla, yksi OKL:llä, nyt on Ojoisten vuoro.  Tapaamme siis Ojoisten koulun ruokasalissa. Silloin pystyn kertomaan mm. uusien opettajien luokat, kevään ohjelmasta ehkä enemmän, liikenneratkaisuista (toivottavasti), väistötiloista niiden osalta, joiden tulevat luokkatilat jäävät remontin alle ja ylipäätään keskustelemaan kanssanne. Teitä saattaa kiinnostaa myös juuri tapahtuneen rekrytoinnin tapahtumat. Tietysti puhumme kaikista niistä asioista, joista te haluatte.
----------------------------
Koska uusi apulaisrehtorimme Joni Tikkala aloittaa työnsä vasta huhtikuun toisena päivänä, hoitaa rehtorin tehtävää Ojoisilla sairaslomani ajan vararehtorimme Kirsi Närepalo-Lahtinen (p. 03-621 3689).

Nähdään viimeistään torstaitorilla ensi viikolla!