2A-luokalla tilanne on ollut sellainen, että virkaan valittu opettaja Eveliina Honkajuuri-Salokannas tulee töihin vasta tammikuussa äitiysloman loputtua. Hänen tilalleen oli valittu opettajaksi Riikka Mattila. Harmiksemme hän peruikin tulonsa heinäkuun loppupuolella. Aloitin välittömästi uuden opettajan etsimisen. Prosessi saatiin päätökseen vasta kuluneella viikolla. Uuden opettajan nimi on Hanna Luoma. Pahoittelen sitä, että opettaja, johon lapset keväällä tutustuivat, onkin vaihtunut. Tälle emme mitään voi.
Hanna tulee töihin hyvin motivoituneena, joten asia on varmasti kunnossa. Hänellä on myös laajat opinnot suoritettu englannin kielestä, joten enkkupainotteisuuden eteneminen ei ole luokalla uhattuna.  
 
Liikenne- ja sisäilma-asioista on kysytty paljon. Torstaitorilla 16.8. klo 18 kerron kaikki liikenneturvallisuuteen  liittyvät suunnitelmat; mitä on jo päätetty ja mitä ehkä/toivottavasti tullaan päättämään. Palataan liikenneasioihin siis torstaina.  
Järjestämme yhdessä SYK:n kanssa sisäilmatilanteeseen ja –uudistuksiin liittyvän lehdistötilaisuuden keskiviikkona. Toki kerron niistäkin asioista torstaitorilla.
Tule siis torstaitorille 16.8. klo 18 koulumme isompaan ruokasaliin (ex Normaalikoulun ruokala) esittämään kysymyksiä, kuuntelemaan em. juttuja ja yhdessä jutustelemaan mikä koulussa on tilanne ylipäätään sen aloitettua toimintansa. Opetuspalveluiden palvelujohtaja Mika Mäkelä on luvannut tulla myös paikalle.

H-hetki on jo todella lähellä. Tiistaina klo 9.15 alkaa toimintamme, kun pääosan esittäjät, oppilaat saapuvat paikalle. Jännittävää!